Autentificare | Cont nou | Cautare | Newsletter
Despre SportCT.ro
        SportCT – stiri sportive Constanta – a fost creat pentru a veni in folosul comunitatii sportive din judetul nostru : copii, sportive, antrenori, cluburi si asociatii sportive.
        SportCT este o platforma cu acces gratuit pentru structurile sportive unde acestea isi pot crea singure propriile stiri, eveniment, unde pot prezenta sportivi si antrenori.
        Avand in vedere spatiul limitat din publicatiile specializate, este limpede ca stirile sportive cu informatii despre activitatile sportivilor cu varste fragede isi gasesc loc foarte greu. SportCT este un loc unde putem sa construim un vector de promovare al eforturilor depuse de copii, de antrenori, de cluburi.
        SportCT creaza un canal de comunicare intre public si sportivi, intre sportivi si antrenori, intre cluburi, necenzurat, in care toti cei implicati isi pot edita singuri informatiile.
        Speram sa contribuim alaturi de voi, cei care veti deveni utilizatori constanti ai site-ului Sportct.ro, la promovarea activitatilor sportive si a sportivilor si antrenorilor ce activeaza in judetul Constanta, in orice ramura sportiva.


Mult succes !
Echipa SportCT