Autentificare | Cont nou | Cautare | Newsletter

C.N. Seniori si juniori - Inot - Hunedoara


Scris de: SportCT.ro | Data: 27.11.2013
C.N. Seniori si juniori - Inot - Hunedoara
C.N. Seniori si juniori - Inot - Hunedoara C.N. Seniori si juniori - Inot - Hunedoara C.N. Seniori si juniori - Inot - Hunedoara

In perioada 21-24 noiembrie 2013 a fost organizat la Hunedoara Campionatul National de Inot pentru Seniori si Juniori in bazin scurt (25m). Au fost prezenti cei mai buni sportivi din tara, printre acestia numarandu-se si nume consacrate.

Reuniunea de deschidere a fost condusa de Camelia Potec, noua presedinta a Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern. Din delegatia Constantei, au facut parte urmatorii sportivi : Iulia Nadolu, Diana Lavic, Antoanela Manac, Andrei Ganea si Radu Zibileanu, insotiti de prof. Octavian Tileaga si prof. Elena Hanu, copii legitimati la clubul Farul si la Palatul Copiilor, Atila Abibula insotit de prof. Veronica Macovei, legitimat de asemenea la Farul.

Sportivii constanteni s-au remarcat printr-o serie de rezultate bune si foarte bune. Iulia Nadolu a castigat medalia de broz in probele 50 m liber si 100 m liber, locul 5 la 400 m liber, Diana Lavic a obtinut o medalie de argint la 200 m spate si 2 medalii de bronz la 100 m spate si 100 m fluture  si un loc 5 la 100 m mixt iar Andrei Ganea a cucerit medalia de bronz la 100 m liber, locul 4 la 50 m spate si 2 locuri 5 la 200 m liber, 100 m mixt si 100 m spate.

In acest concurs s-a remarcat in mod deosebit sportivul Abibula Atila, care a reusit sa imbunatateasca recordul national in proba 200 m bras, castigand detasat finala acestei probe, cu acelasi timp din calificari. 

TAG: Inot constanta, Laguna, Palatul copiilor, Tileaga, Elena hanu, Iulia nadolu, Diana lavic, Antoanela manac, Ganea andrei, Radu zibileanu

Vizualizari: 2318

C.N. Seniori si juniori - Inot - Hunedoara - 2 comentarii
  • mishu a scris pe 29.11.2013 09:06:18
    Articolul e binevenit dar subiectiv prost documentat si incomplet.Daca era despre delegatia Constantei trebuia inceput cu cei doi sportivi care au reusit rezultate de exceptie si anume RECORDURI NAÈTIONALE si nu cu niscai medalii de bronz ( nici alea de lepadat dealtfel, bravo lor!) sau ceva locuri 5. Incomplet pentru ca tot din Constanta a fost si Razvan Gradinaru tot de la Farul care a luat si el ceva medalii si a stabilit si un Record National de juniori in proba de 100 mixt iar de el nu ati pomenit nimic. De, nu se compara cu alte locuri 5 asa-i? In rest... s-auzim numai de bine!
  • SportCT a scris pe 08.12.2013 18:03:37
    SportCT este un site liber, in care se poate inscrie orice structura sportiva. Fiecare este liber sa isi scrie stirile dupa cum crede de cuviinta, sa isi promoveze proprii sportivi, antrenori, evenimente, intr-o limita decenta de limbaj si fara a ataca alte structuri sportive, sportivi sau antrenori. Evident, in aceste situatii poate apare si o latura subiectiva in redactarea unui articol. De aceea, invitam pe aceasta cale reprezentantii cluburilor sa se inscrie si sa isi editeze singuri materialele. Scopul principal al acestui site este promovarea micilor sportivi sau a celor ce lupta pentru a progresa, pentru care nu se gaseste spatiu editorial in publicatiile de profil.