Autentificare | Cont nou | Cautare | Newsletter

Concursul international de inot Cupa H2O


Scris de: SportCT.ro | Data: 08.11.2013
Concursul international de inot Cupa H2O

In perioada 1-2 noiembrie 2013 a avut loc Concursul International de inot "Cupa H20" la care au participat aproape 600 de sportivi de la 39 de cluburi  din cinci tari : Ungaria, Serbia, Slovacia, Moldova si Romania.

Constanta a fost reprezentata de sportivii cluburilor Laguna si Delphin, sportivi ce au cucerit un numar important de medalii.

Delegatia CS Laguna Constanta a fost formata dintr-un numar de 33 de sportivi, de la varsta de 8 ani pana la 17 ani, unii dintre ei legitimati la Farul si Palatul Copiilor, dar antrenati de acelasi cuplu de antrenori. Sportivii Lagunei au cucerit un numar de 12 medalii, dintre care 5 de aur, 1 de argint si 6 de bronz. De asemenea, sportivii din CS Laguna au obtinut si 6 clasari pe locul 4, 2 pe 5 si 8 pe 6, fiind premiati pentru rezultatele bune.

Dintre cei ce au inotat in cadrul concursului de inot s-au remarcat in mod deosebit Darius Marinescu (8 ani, locul I 50 spate), Alecsia Dragan, Barleanu Luca, Iustian Bratulescu, Florin Lighici si Simina Stroe, care au aratat multa dorinta de a castiga si multa determinare. De asemenea, sportiva Diana Lavic a fost premiata cu cupa pentru cea mai buna performanta a concursului. Clasari bune si medalii au mai obtinut si Andrei Ganea si Iulia Nadolu, la grupele lor de varsta.

Odata trecut acest concurs, sportivii au intrat in linie dreapta cu pregatirea pentru concursurile nationale ce vor avea loc in aceasta toamna. Suntem siguri ca ne vor face surprize placute si ca seriozitatea cu care muncesc la antrenamente isi va arata roadele.

 

TAG: Inot, Concurs cupa h20, Laguna, Constanta

Vizualizari: 2858

Concursul international de inot Cupa H2O - Fiti primul care comenteaza!