Autentificare | Cont nou | Cautare | Newsletter

Vacanta s-a terminat ! Incep cursurile de inot pentru copii


Scris de: SportCT.ro | Data: 29.09.2013
Vacanta s-a terminat ! Incep cursurile de inot pentru copii
Vacanta s-a terminat ! Incep cursurile de inot pentru copii Vacanta s-a terminat ! Incep cursurile de inot pentru copii Vacanta s-a terminat ! Incep cursurile de inot pentru copii

Colectivul de profesori si instructori din cadrul CS Laguna Constanta au finalizat repartizarea in grupe a copiilor dupa criteriile comunicate (an de nastere, nivel valoric). 

Incepand cu data de 1 octombrie bazinul Salvamari (ANSSPR) se inchide pentru renovari iar activitatea se va muta  in totalitate la bazinul de inot Palatul Copiilor din Constanta.

In momentul in care bazinul va fi pregatit pentru inceperea activitatii (umplerea cu apa si incalzirea acesteia) va vom comunica acest lucru si vom relua antrenamentele.

Sectia de inot a CS Laguna va avea in perioada 2013-2014 urmatorul program :

- luni, miercuri, vineri 15:00 - 20:00

- marti, joi 16:00 - 20:00

- sambata 13:00 - 16:00

Intervalul orar 18:00 - 20:00 este rezervat grupelor de avansati si performanta din cadrul clubului. In prezent, in grupa de performanta se antreneaza un numar de 16 copii iar in cea de avansati 15.

Celelalte grupe sunt formate din copii cu varsta si nivelul de cunostinte apropiate si formeaza baza pentru promovarea in viitor in grupele de avansati a celor mai buni sportivi.

 

CS Laguna    

TAG: Inot, Cursuri, Constanta, Copii, Laguna, Bazin inot

Vizualizari: 1361

Vacanta s-a terminat ! Incep cursurile de inot pentru copii - Fiti primul care comenteaza!